Nieuws


Informatieavond - Ouder aan de bal...

Geplaatst 13 jan 2016 17:10 door Administrator DTB


De jeugd van DTB bruist en schittert! Het enthousiasme van onze tenniskids werkt aanstekelijk. Een spannend potje tennis tijdens de world tour of de competitie is een feest voor ouders langs de baan. Geweldig om te vorderingen van je kroost te zien en een overwinning te vieren. Maar ook belangrijk de teleurstelling te verzachten met een lekkere knuffel of een voedzame tosti ;-) Leuk om de teamleden van jouw zoon of dochter beter te leren kennen tijdens de uitwedstrijden. Goed om af en toe tactisch en opbouwend een wedstrijd samen te evalueren. Onderschat niet de rol die je als ouder speelt in het sportproces van jouw kind.

Afgelopen maandagavond (16 november) waren er verschillende ouders te vinden in het clubhuis van DTB om te luisteren naar de presentatie "ouders aan de bal". De presentatie is te bekijken met deze link. Ook was volop gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en mee te denken over de toekomst van de jeugd van DTB. 

Heb je nog vragen, neem dan contact op met de commissie Tenniszaken!

Commissie Tenniszaken

Halloween Filmavond

Geplaatst 13 jan 2016 13:52 door Administrator DTB


Zaterdagavond 31 oktober werd het clubhuis van DTB tijdelijk bezet door dr. Ludovicus Bloodsucker en zijn Creepy Crew. In en om het paviljoen hing een geheimzinnige nevel en klonken er angstaanjagende kreten. Rond zeven uur verzamelde zich een grote groep basisschoolgeboefte, 26 tenniskids scary en spooky verkleed.  Zij werden  geblinddoekt en gedwongen een griezelig parcours af te leggen om de kantine te bereiken. Diegenen die heelhuids gearriveerd waren, werden getrakteerd op huis(bloed)wijn en snacks en snoep in grote hoeveelheden. Na alle enge avonturen, keken ze muisstil naar een bloedstollend spannende film.

Rond negen uur arriveerden de middelbare schoolcreeps, 16 in totaal. Ook hun zenuwen werden getest tijdens het angstaanjagende parcours, onder 
wrede aanmoediging van Dr. Ludovicus Bloodsucker himself. Maar alle gruwelijkheden en ontberingen werden rijk beloond. Onder het genot van 
snoep, snacks en bloedwijn, konden ook zij genieten en ontspannen tijdens de film.

Iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid.

Dr. Ludovicus Bloodsucker & Co zien jullie volgend jaar weer.
Als je durft!!

1-2 of 2